Főoldal
Kedves Érdeklődő,

Kérjük írjon nekünk az info@beautyoutlet.hu e-mail címre vagy hívjon minket a 0630/217-3134-es telefonszámon.

Üdvözlettel:

Beautyoutlet.hu csapata

Kiemelt ajánlataink: 

 

Aramo professzionális bőrdiagnosztika 839.000 Ft + ÁFA (br. 1.065.530 Ft)

Gyors és megbízható a legpontosabb bőrtípus megállapításában – bőrállapot-felmérés az Aramo készülékkel!

A termékinformáció:
Bőr és haj diagnosztika egyben.  A képe számítógép monitorára vezérelhető. Teljes analítikát végez. A páciens látja maga előtt az eredményeket, bőrképét 60x-os nagyításban, így hatékonyabban ajánlható neki kezelés, illetve az otthoni utóápolók használatára is eredményesebben rávezethető. 
 

Növelje szalonjának népszerűségét, fokozza vevőinek hűségét kiegészítő szolgáltatással, biztosítson új és meglévő klienseinek bőr- illetve hajanalizálást. Az Aramo gépek segítik szalonjának reklámozását is.

Aramo TS – kombinált bőr- és hajdiagnosztikai készülék. Normál és polarizált módban is működő analizáló eszköz a bőr mélyebb rétegeinek vizsgálatára, szoftver-harder integrációval. Elemzi a ráncokat, korcsoport összehasonlítást végez, méri a bőr rugalmasságát, faggyútartalmát, hidratáltsági szintjét. A mérés rövid időt vesz igénybe, az eredmény pontos és tudományosan megalapozott. A szoftver felhasználóbarát. SONY technológiával készülnek az éles felvételek. A gép stílusos, elegáns megjelenésével a legigényesebb helyen is kuriózum. Kamerák: 1 x, 10 x, 60 x, 200 x és 1000 x nagyítással.

http://tokeletesbor.hu/pictures/article/19/41.jpgAramo SG – kicsi és nagyszerű gép, ¼" Sony Super HAD CCD felszereltséggel, választható szoftverrel.

A bőr vizsgálatát célzó mérőfejekkel és Skin XP Pro szoftverrel kombinált változat méri a bőr hidratáltságát, faggyútartalmát, egyenletességét, pórusait, érzékenységét és ráncait. 1 x, 10 x és 60 x nagyítású kamerák.

A hajvizsgáló mérőfejekkel és a Hair XP Pro szoftverrel szállított verzióval lehetővé válik a hajhullás feltérképezése, a haj sűrűségének, a hajszálak vastagságának és a hajbőrnek a diagnosztizálása. 1x, 60x, 200 x, 1000 x nagyítású kamerák.

 

 

 

http://tokeletesbor.hu/pictures/article/19/42.jpgAz Aramo MDS gép egyaránt alkalmas a haj és a bőr vizsgálatára. 1x, 60x és 200 x nagyítású kameráival, 1,3 megapixeles felvételek készítésére alkalmas berendezés. Felhasználóbarát, elegáns megjelenésű berendezés, mellyel gyerekjátékká válik a kezelések értékesítése a vendégek felé. 

 

 
 

 

  

3D PRO DIGITAL kozmetikai bőrdiagnosztikai készülék:

2.480.000 + ÁFA (br.: 3.149.600 Ft)

A készülék egyaránt alkalmas a haj és a bőr vizsgálatára.  

1x, 120x és 450 x nagyítású kameráival, 3,1 megapixeles felvételek készítésére alkalmas berendezés.

 

 

Felhasználóbarát, elegáns megjelenésű berendezés, mellyel gyerekjátékká válik a kezelések értékesítése a vendégek felé. 

 

 

 

SEA-HEART 3D haj és bőrdiagnosztikai készülék 1.680.000 Ft + ÁFA  (br. 2.133.600 Ft)

 

A SEA-HEART 3D haj és bőrdiagnosztikai készülék egyaránt alkalmas a haj és a bőr vizsgálatára. 1x, 80x és 300 x nagyítású kameráival, 1,6 megapixeles felvételek készítésére alkalmas berendezés.  Felhasználóbarát, elegáns megjelenésű berendezés, mellyel gyerekjátékká válik a kezelések értékesítése a vendégek felé. 

 

 

 REVEAL 3D haj és bőrdiagnosztikai készülék 1.380.000 Ft (br.: 1.752.000 Ft)

  

A REVEAL  MDS gép egyaránt alkalmas a haj és a bőr vizsgálatára.

 

1x, 60x és 200 x nagyítású kameráival, 1,4 megapixeles felvételek készítésére alkalmas berendezés.

 

Felhasználóbarát, elegáns megjelenésű berendezés, mellyel gyerekjátékká válik a kezelések értékesítése a vendégek felé. 

 

A gépekről egyébb információért keressen a megadott elérhetőségeken.